No-claimbeschermer steeds minder aangeboden

Een no-claimbeschermer is een aanvullende verzekering waarmee je verzekerd bent van behoud van je no-claimkorting bij een schade per jaar. Ook diverse autoverzekeringen hebben als voorwaarde dat je eenmaal per jaar een schade mag hebben zonder dat je terugvalt in je opgebouwde no-claimkorting. Autoverzekeringen met deze voorwaarde en in het andere geval de aanvullende verzekeringen die dit extra dekken, zijn zeer populair en worden veelvuldig afgenomen door consumenten.

Echter, er wordt ook veel gebruik van gemaakt. Zoveel dat deze aanvullende verzekering te duur wordt voor verzekeraars. Sinds 2010 is al een trend gaande dat de premie van no-claimbeschermers steeds duurder wordt. Maar nu wordt de no-claim beschermer ook steeds minder aangeboden volgens Independer.nl.

Kunt u deze nog wel kiezen? Inderdaad constateren wij ook dat de aanvullende verzekering ‘no-claimbeschermer’ steeds minder beschikbaar is. Maar gelukkig zijn er nog wel steeds veel autoverzekeringen die als voorwaarde hebben dat u een eenmaal per jaar een schade mag hebben zonder verhoging van de premie. En dat is in feite hetzelfde als een no-claimbeschermer. U kunt in onze overzichten van autoverzekeringen direct zien welke autoverzekeringen in de standaardvoorwaarden een no-claimbeschermer hebben.

Bericht aangemaakt: 14-09-2012

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *